وي گفت: در راستاي اصل 44 و در چارچوب چشمانداز بيست ساله انجمن صنفي در پي آن است تا از طريق معرفي دانش، تجربيات جهاني، آموزش نيروي انساني، کمک به صنعتي کردن فرآيند توليد و جذب سرمايههاي کلان، توسعه صادرات ملي را در صنعت چوب فراهم آورده و به توسعه پايدار و پويا دست يابد.
انصاري برگزاري اين کنفرانسها را سبب ارتقاء جايگاه صنعت در ميان صنعتگران دانست و افزود: حاصل اين نشست ابزار کارآمدي در اختيار دولتمردان قرار ميدهد تا به آن واسطه توانمنديها و کمبودهاي اين صنعت را شناسايي کنند.
وي گفت: در اقتصاد نوين اين مساله به اثبات رسيده است که کاستن از تصدي دولتها در بخش اقتصادي و سپردن آن به بخش خصوصي توانمند، عامل مهم پيشرفت است.
رئيس انجمن صنفي توليدکنندگان و فروشندگان مبل استان تهران با ابراز اميدواري نسبت به اينکه کنفرانس بينالمللي دکور 2008 حلقه ارتباط موثر و کارآمدي بين بخش خصوصي و دولتي را فراهم آورد، افزود: صنعت به عنوان يکي از زيرساختهاي توسعه پايدار، تکيهگاه مطمئني براي اقتصاد جامعه است و در اين ميان صنعت چوب به عنوان يکي از صنايع بزرگ از حيث اشتغال و اقتصاد مورد توجه بازرگانان و دولتمردان هر کشوري است؛ از سوي ديگر اين صنعت آميخته با هنر تامين کننده آسايش و رفاه انسان است.امروز با پيشرفت روز افزون تکنولوژي اين صنعت به توليد انبوه رسيده است و کارخانههاي عظيم محصول چندين سال کار دست را در يک ساعت توليد ميکنند. /105
انتهای پیام/